Skip to content Skip to footer

Diensten

Onze diensten

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Wij zijn Eijsink Afbouw & Schilderwerken; een gerenommeerd bedrijf op het gebied van alle voorkomende stukadoors en schilders werkzaamheden. Wij richten ons op zowel de zakelijke markt, utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie. Het complete dienstenpakket, een enthousiast team en de jarenlange ervaring maakt Eijsink Afbouw & Schilderwerken een veelzijdige en betrouwbare partner voor het optimaal bouwproces.

Eijsink afbouw is bedreven in alle gangbare stukadoorswerkzaamheden als raapwerk, glad pleisterwerk, schuurwerk, Spachtelputz, Spackwerk en het aanbrengen van sierlijsten en sierornamenten voor plafonds.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een ervaren schilder of stukadoor, en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Jij neemt je verantwoordelijkheid, en kan zelfstandig werken? Kortom, ben jij die allround schilder of stukadoor die goed gemotiveerd is om direct aan de slag te gaan? Reageer dan snel, want dan zoeken wij jou!

Afwisselende opdrachten

Iedere werkdag is bij ons anders; wel zo leuk, toch?

Persoonlijkheid

Wij bieden een prettige werkomgeving met fijne collega’s. 

Eigen bedrijfsbus

Om goed werk te kunnen leveren, heb je goed gereedschap nodig. Bij ons krijg je een eigen bedrijfsbus met bijhorende gereedschappen en hulpmiddelen.