Skip to content Skip to footer
Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie

Buitengevel isoleren

Eijsink Afbouw & Schilderwerken is een specialist op het gebied van gevelisolatie in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Voor elk project geldt dat ons isolatiesysteem aansluit op het ontwerp en de technische uitvoering ervan die staat omschreven in het bestek. Gezien de bouwkundige consequenties van een bepaald type gevelisolatie worden we vaak al in de planfase bij een project betrokken. Ten aanzien van de thermische normen kunnen we verschillende methodieken adviseren.

Redenen om uw buitengevel te isoleren

Steeds meer huizen, huizenblokken, appartementencomplexen, kantoorpanden en bedrijfspanden worden voorzien van een extra gevel, die vervolgens vaak in chique kleuren worden afgewerkt. Dit wordt ook wel gevelisolatie genoemd. De redenen om voor een extra gevel te kiezen, zijn uiteenlopend:

  • Het terugbrengen van het energieverbruik: het aanbrengen van gevelisolatie is een van de meest effectieve manieren om een gevel te isoleren tegen kou en warmte. Dat is duurzaam en geeft extra comfort.
  • Het opknappen van een pand: met buitengevelisolatie verberg je scheuren, oud of slecht voegwerk en verschillen tussen oud en nieuw metselwerk. Je voorziet een bestaand pand immers van een extra gevel.
  • Het visueel verfraaien van een pand: het aanbrengen van gevelisolatie biedt een architect de kans om een pand, woonblok of zelfs complete straat of wijk een nieuwe uitstraling te geven.

Gevelstucwerk

Eijsink Afbouw & Schilderwerken richt zich op technische en esthetische geveloplossingen op basis van de jarenlange ervaring en kennis op gevelafwerkingsgebied. Onder gevelstucwerk wordt verstaan het berapen van gevels met een kalk- en/of cementgebonden mortel en eventueel decoratief afgewerkt.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Contactinformatie

Slemphutterweg 9
7157 CX Rekken

info@eijsinkgroep.nl
+31 545 431459

KvK: 51418215