Skip to content Skip to footer
Schilderwerken

Schilderwerken

Vakwerk door Eijsink Afbouw & Schilderwerken. Schilderen is niet voor iedereen weggelegd, maar de medewerkers van schildersbedrijf Eijsink Afbouw & Schilderwerken zijn allen gespecialiseerd en verzorgen alles tot in de puntjes. Wij zijn er voor al uw binnen- of buitenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Onder buitenschilderwerk wordt al het schilderwerk verstaan dat zich aan de buitenkant van het gebouw bevindt. Schilderwerk aan deuren, kozijnen, goten en andere gevelelementen vallen hieronder. Maar schildersbedrijf Eijsink Afbouw & Schilderwerken kunnen ook het schilderwerk verzorgen van uw schutting of andere tuinonderdelen. Voor het aanzicht van het gebouw is het erg belangrijk dat het schilderwerk goed is afgewerkt. Ook de gekozen kleur draagt bij aan de uitstraling van het pand.

Wanneer het pand is voorzien van goed schilderwerk, is het hout veel beter bestand tegen de Nederlandse weerinvloeden. Vooral omdat het in Nederland soms flink kan schommelen. Door goed schilderwerk gaat uw hout veel langer mee.

Eens in de 5 tot 7 jaar wordt het aanbevolen om uw schilderwerken te voorzien van een nieuwe schilderbeurt. Maar daarnaast is er ook onderhoud nodig aan het buitenschilderwerk, hierdoor gaat het schilderwerk langer mee. Wanneer het schilderwerk zich vaak in de zon bevindt is er sneller onderhoud nodig, dan wanneer dit niet het geval is. Het is daarom goed om uw schilderwerken regelmatig te laten controleren, zodat er inzichtelijk wordt of het onderhoud nodig is. We hebben eventueel een onderhoudsplan voor u, meer informatie over dit plan vindt u hier.

Binnen schilderwerk

Voor uw interieur is het erg belangrijk om een frisse en goed afgewerkte verflaag aan uw muren aan te brengen. Schildersbedrijf Eijsink Afbouw & Schilderwerken zorgt ervoor dat dit op strakke wijze (of juist met structuur, wanneer gewenst) en technisch goed wordt aangebracht. Naast wanden, zorgen we er ook voor dat uw kozijnen en deuren er spik en span uitzien.

We vinden het belangrijk dat alles er tot in de puntjes uitziet, daarom letten wij tijdens het schilderwerk ook op eventuele vocht- en constructieproblemen. Ook kijken we of de kitvoegen tussen hout- en glaswerk nog in goede staat zijn en of er geen openstaande verbindingen zijn.

Ons doel is om aan de wensen te voldoen van onze opdrachtgever. We spreken dan ook goed door wat de wensen zijn. Hierbij bespreken we de kwaliteit die zij verwachten, welke glansgraad er op de muren moet komen en welke afwerking zou de opdrachtgever graag willen.

Bij schilderwerken in bewoonde panden, proberen we ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk overlast is. Tegenwoordig wordt er geverfd met oplosmiddelarme verf, daardoor kun je de verf nauwelijks ruiken en kunt u de ruimtes snel weer in gebruik nemen.

U kunt bij ons ook terecht voor andere wandafwerkingen, bekijk onze projecten.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Contactinformatie

Slemphutterweg 9
7157 CX Rekken

info@eijsinkgroep.nl
+31 545 431459

KvK: 51418215