Skip to content Skip to footer
Silicone Roofing TG

Silicone Roofing TG

Eijsink Afbouw & Schilderwerken is Certified Applicator Silicone Roofing TG

Verduurzamen door plat dak coaten met Silicone Roofing TG

De beste optie in dakrenovatie voor een naadloos, waterdicht en zonreflecterend plat dak is uw plat dak laten coaten. Het stopt de veroudering van verschillende soorten dakbedekking en kan meteen over oude dakbedekking worden aangebracht. Een unieke methode, die totaal anders is dan de traditionele methode van dakrenovaties én stukken voordeliger. De unieke Triple Guard Technology zorgt voor een lange levensduur van bestaande dakbedekkingen tot wel 25 jaar.

Silicone Roofing TG met Triple Guard Technology

Het geheim achter de duurzaamheid van Silicone Roofing TG dakbedekking is de nieuwe Triple Guard Technology. Een unieke combinatie van grondstoffen voor een optimale bescherming en duurzaamheid van de coating.

Wat zijn de 3 componenten van Triple Guard Technology

Het siliconen bindmiddel in Silicone Roofing TG vormt een zeer solide, elastische en sterke basis. Dit biedt een langdurende, driedubbele bescherming tegen alle weersinvloeden.

De 3 belangrijkste eigenschappen van siliconen

  • Extreme UV-bescherming verdubbelt de levensduur van het platte dak
  • Bestand tegen stilstaand water belasting
  • Unieke zonwerende eigenschappen en energiebesparend door zonreflectie en rendementstijging bij gebruik zonnepanelen

UV resistent

Weersinvloeden, zoals UV straling, warmte en zuurstof, hebben vanzelfsprekend invloed op de kwaliteit van de dakbedekking. Problemen zoals het teruglopen in glansgraad, vergeling, barsten en een verminderde functionaliteit van de coating kunnen optreden, waardoor een kortere levensduur van het aangebrachte systeem kan ontstaan. Het siliconen bindmiddel in Silicone Roofing TG is ongevoelig voor degradatie d.m.v. UV straling, wat ervoor zorgt dat bij regelmatig onderhoud het dak langdurig mee gaat.

Bestand tegen stilstaand water belasting

Na het aanbrengen van Silicone Roofing TG ontstaat er een 100% waterdicht membraan dat bestand is tegen stilstaand water. Deze waterdichtheid wordt bereikt door het silicone bindmiddel, waardoor een hydrofobe (waterafstotende) laag ontstaat. Door deze naadloze afwerking is inwatering door stilstaand water op het oppervlakte uitgesloten.

Zonreflectie

De witte kleur weerkaatst de warmte van de zon. Daardoor houdt het dak minder warmte vast. (Een zwart dakvlak kan opwarmen tot 80°C, een wit dakvlak wordt niet warmer dan 40°C). De binnentemperatuur onder het dak loopt minder snel op, waardoor airco’s minder vaak aan hoeven. Eventuele zonnepanelen hebben ook voordeel bij het minder warme dak, want de opbrengst wordt verhoogd.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Contactinformatie

Slemphutterweg 9
7157 CX Rekken

info@eijsinkgroep.nl
+31 545 431459

KvK: 51418215