Skip to content Skip to footer
Spuitwerken & latex spuiten

Spuitwerken & latex spuiten

Latex spuiten is een snelle en efficiënte manier om uw wanden te voorzien van een nieuwe kleur. Ook leent deze manier van spuitwerken zich voor overspuiten in dezelfde kleur. Zo kunt u uw muur, wand of plafond er door latex spuiten weer als nieuw laten uitzien.

Afhankelijk van de ruimte is het een voordelige manier om uw wanden van goede latex te voorzien. Latex laten spuiten in specifieke kleuren? Uiteraard is het latex spuiten mogelijk in elke gewenste kleur! Belangrijk is dat de ondergrond in goede staat is. Als dit niet het geval is door (bijvoorbeeld) oneffenheden, kunnen wij deze beschadigingen eerst repareren. Zo krijgt u altijd een mooi, strak en egaal resultaat.

Latex spuiten vereist een techniek die goed uitgevoerd moet worden voor een professioneel resultaat.

Latex spuitwerk in alle kleuren

Schildersbedrijf Eijsink Afbouw & Schilderwerken heeft alle kennis van spuitwerken. Of het nu gaat om het spuiten van deuren, kozijnen, wanden of plafonds, er is altijd een passende oplossing. We werken met de beste materialen en apparatuur om het optimale resultaat te behalen. Spuitwerk nodig voor een andere toepassing? Neem contact met ons op en wij komen er samen uit.

Heeft u nog vragen of twijfels over de toepassing van latex spuiten of andere spuitwerken? Neem dan contact op met ons team van ervaren vakschilders en wij helpen je graag verder met het kiezen van het meest geschikte spuitwerk.

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Contactinformatie

Slemphutterweg 9
7157 CX Rekken

info@eijsinkgroep.nl
+31 545 431459

KvK: 51418215