Skip to content Skip to footer

Over ons

Eijsink Afbouw &
Schilderwerken

Gegarandeerd vakwerk

Vakwerk door Eijsink Afbouw & Schilderwerken. Schilderen en stukadoren is niet voor iedereen weggelegd, maar de vaktoppers van Eijsink Afbouw & Schilderwerken zijn allen gespecialiseerd en verzorgen alles tot in de puntjes. Wij zijn er voor al uw binnen-of buitenschilderwerk en stukadoorwerk. 

  • Kwaliteit door vaktoppers
  • Enkel de beste apparatuur en mooiste materialen
  • Een persoonlijke werkwijze

Eijsink Afbouw & Schilderwerken is gespecialiseerd in al het schilderwerk voor binnen en buiten. Wij verzorgen de complete afwerking van bedrijfspanden en woningen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plegen van onderhoud.

Bij Eijsink Afbouw & Schilderwerken bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij verzorgen ieder project met uiterste zorg. Onze projecten worden altijd vooraf opgenomen en uitgebreid met u besproken. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

“Eijsink Afbouw & Schilderwerken is een innovatief, vakkundig en flexibel afbouwbedrijf. Met onze opgebouwde vakkennis en projectervaring, zijn we dè specialist in afbouw”

– Maurice Eijsink – Trotse eigenaar

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een ervaren schilder of stukadoor, en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Jij neemt je verantwoordelijkheid, en kan zelfstandig werken? Kortom, ben jij die allround schilder of stukadoor die goed gemotiveerd is om direct aan de slag te gaan? Reageer dan snel, want dan zoeken wij jou!

Afwisselende opdrachten

Iedere werkdag is bij ons anders; wel zo leuk, toch?

Persoonlijkheid

Wij bieden een prettige werkomgeving met fijne collega’s. 

Eigen bedrijfsbus

Om goed werk te kunnen leveren, heb je goed gereedschap nodig. Bij ons krijg je een eigen bedrijfsbus met bijhorende gereedschappen en hulpmiddelen.